Open huis op 10 september 2016

24 augustus 2016

Geachte relatie, belangstellende in Vliegveld Hilversum,

Bij deze nodigen wij u graag uit voor het "open huis" op vliegveld Hilversum op zaterdag 10 september 2016.

Het is dit jaar namelijk precies 80 jaar geleden dat de Gooise Zweefvliegclub werd opgericht. Dat wordt groots gevierd door de GoZC, en we maken er gelijk een leuke informatieve dag van voor het héle vliegveld. Alle clubs en bedrijven openen hun hangaars en zijn met informatiekraampjes aanwezig, zodat u eens “achter de schermen kunt kijken”.

Gebruikers van vliegveld Hilversum (EHHV) kunnen elkaar ontmoeten, omwonenden en belangstellenden kunnen rondneuzen op het vliegveld en vragen stellen over zweefvliegen, motorvliegen, parachutespringen of over de dagelijkse operatie op het vliegveld.

Deze dag is nadrukkelijk geen vliegshow, de normale operatie van het vliegveld draait gewoon door. Het veld is die dag dus gewoon open voor zweefvluchten, motorvliegers en paravluchten. Er zullen veel vliegtuigen buiten worden opgesteld om te bekijken. Er is natuurlijk ook horeca aanwezig en er zijn speelobjecten voor kinderen.

U bent vanaf 11:00 uur tot 16:30 uur van harte welkom op vliegveld Hilversum, Noodweg 49 te Hilversum. Ons nadrukkelijke verzoek is om met de fiets te komen, we houden het parkeerterrein open voor fietsers. Medewerkers van het vliegveld en vliegers ontvangen een parkeerkaart (informeer bij uw club). Mocht u besluiten om toch met de auto komen: er is parkeergelegenheid geregeld op parkeerterreinen naast het vliegveld, de verkeersregelaars begeleiden u daar naar toe (het dagtarief voor parkeren bedraagt € 3,50 als bijdrage in de kosten).

Stuur deze uitnodiging met bijgaande flyer gerust door aan mensen die ook interesse hebben in deze gezellige informatieve dag op ons groene vliegveld!

Het bestuur van de Stichting Vliegveld Hilversum

Bestanden bij dit bericht
Terug naar vorige pagina