Wings for All

Stichting Sociale Activiteiten Vliegveld Hilversum

Enkele leden van de Aeroclub Hilversum Amsterdam (ACHA) hebben in 1994 het initiatief genomen iets te organiseren voor de omgeving van het vliegveld Hilversum.

Onder de naam WINGS FOR ALL ontvangen wij sindsdien elk jaar zo’n 100 tot 120 gehandicapte kinderen en volwassenen. Inmiddels is het evenement zo populair geworden dat vliegers uit geheel Nederland naar Hilversum komen om mee te doen aan dit festijn. Het is dan ook geweldig leuk om onze mooie hobby te delen met onze gasten, hun glimmende ogen na de landing zijn onze beloning!

Sponsors

Om deze dag mogelijk te maken ontvangen we steun van diverse sponsors.

Alle vliegers zijn ook sponsors, zij betalen de vliegtuighuur en brandstof voor de ruim 60 rondvluchten.

Programma

Nadat onze gasten zijn aangekomen in de feesttent beginnen we met het oppikken van een reclamesleep met toepasselijke tekst.

Vervolgens gaan we beginnen met de rondvluchten, iedereen mag mee. Een rondvlucht duurt 20 a 30 minuten (rondje het Gooi).

Alle gebruikers van vliegveld Hilversum verlenen hun medewerking aan dit feest, zo worden er naast rondvluchten in motorvliegtuigen ook vluchten gemaakt met zweefvliegtuigen en er is een demonstratie verzorgd door het parachutisten centrum.

Verder is er naast eten, drinken, levende muziek en een clown te genieten van diverse demonstraties. Ook in de feesttent worden nog allerhande activiteiten georganiseerd.

Rond 5 uur gaan alle gasten een ervaring rijker weer voldaan naar huis!

Voor meer informatie: Wings For All

bestuurwfa@gmail.com

Wings for All Wings for All Wings for All 2013 Wings for All 2013 Wings for All Wings for All Wings for All 2013 Wings for All 2013
Terug naar vorige pagina Delen op Facebook Tweeten op Twitter