Maintenance & Repairs

Maintenance and Repairs at Hilversum Airport:


VSH Vliegschool Hilversum / Luchtvaartbedrijf Ben-Air B.V.

Wij beschikken over een goed uitgerust onderhoudsbedrijf en heeft 2 ervaren vliegtuigtechnici in dienst. U kunt bij ons terecht voor de reguliere inspectiebeurten, maar ook voor het lijnonderhoud van uw éénmotorige toestel.
ARC (voormalig BVL-V) inspecties en CAMO administratie verzorgen wij in samenwerking met Aeroservice B.V.
De gehanteerde tarieven zijn uitermate vriendelijk, en de service is persoonlijk. Laat u informeren door eens langs te komen bij ons bedrijf op EHHV, of door het per email opvragen van het tarief voor een inspectiebeurt.

Vliegveld Hilversum, Noodweg 47, 1213 PW Hilversum

Postadres: Postbus 105, 1230 AC Loosdrecht

Tel. 035-5771201 (Algemeen)

Tel. 035-5771789 (Technische Dienst)

Fax. 035-5771951

Vliegschool Hilversum

info@vliegschool-hilversum.nl

 

Maintain-a-Plane

Maintain-a-Plane is al meer dan 15 jaar actief op Vliegveld Hilversum. In de eigen workshop vindt vlootonderhoud plaats aan vliegtuigen van aeroclubs en particulieren.

Daarnaast verhuurt Maintain-a-Plane circa 1.200 vierkante meter hangaarruimte voor stalling van vliegtuigen. De onderneming beschikt over geavanceerde apparatuur om complexe onderhoudstaken uit te voeren. Maintain-a-Plane verzorgt tevens alle administratieve (CAMO) handelingen voor vliegtuig-eigenaren en deze beheersactiviteiten strekken zich uit tot internationaal geregistreerde toestellen. De werkzaamheden voor de general aviation worden aangevuld met ad hoc onderhoud aan zweefvliegtuigen en motor-zwevers.

Maintain-a-Plane luistert naar haar relaties en deze actieve betrokkenheid heeft geleid tot de onlangs geïntroduceerde RPU-lijn met energiesystemen voor kleine vliegtuigen.

Vliegveld Hilversum, Rading 175, 1213 RM Hilversum

Tel. 035-582 3778

www.maintainaplane.com

sales@maintainaplane.com

Hangaar VSH Hangaar VSH Maintain-a-Plane Maintain-a-Plane
Terug naar vorige pagina Delen op Facebook Tweeten op Twitter