Cafetaria De Egelshoek

Tegenover vliegveld Hilversum is sinds heel lang geleden Cafetaria de Egelshoek gevestigd.

Aan de Noodweg te Hilversum vindt u een echte authentieke snackbar genaamd Cafetaria de Egelshoek. Hier, verscholen in het groen van ’t Gooi, omringd door heide, bossen en Loosdrechtse Plassen, is een klein cafetaria gevestigd waar nog gewerkt wordt vanuit de ouderwetse horecamentaliteit. Het eten en drinken is zeer belangrijk, maar niets is zo belangrijk als de waardering van onze gasten. Wij werken met ervaren horecapersoneel dat net even dat stapje extra doet; een hartelijk welkom, een gemeend praatje en smakelijke gerechten met de finishing touch van een chef-kok. Ach, misschien niet van een echte chef-kok, maar wel één met dezelfde liefde voor het geheel.

Komt u gerust eens binnen in onze gezellige en gemoedelijke snackbar, proef van onze heerlijke, verse frieten, de echte ambachtelijke gehaktballen en natuurlijk het algemeen bekende assortiment waarover iedere goede snackbar dient te beschikken. Wij vinden het gezellig als u langskomt!

Tot gauw, bij Cafetaria de Egelshoek.

Cafetaria De Egelshoek Cafetaria De Egelshoek Cafetaria De Egelshoek Cafetaria De Egelshoek Cafetaria De Egelshoek Cafetaria De Egelshoek Cafetaria De Egelshoek Cafetaria De Egelshoek
Terug naar vorige pagina Delen op Facebook Tweeten op Twitter