Ik kan vliegen

08 juni 2016

Ondernemer en avonturier Jeroen Komen doet iets wat maar weinigen doen; met zijn eigen kleine vliegtuigje vliegt hij kriskras door Europa. Jeroen vliegt met de PH-CBO, een Ultravia Pélican PL, vanaf vliegveld Hilversum en heeft een prachtig boek samengesteld.

Hij ontmoet bijzondere mensen op afgelegen plekken, ontsnapt aan vele gevaren, maakt duizenden (lucht)foto’s en zoekt letterlijk de grenzen van de vrijheid op.

Tijdens de vele uren in de lucht, ontwikkelt hij langzaam een andere kijk op de wereld en haar bewoners en beseft dat vrijheid soms gebaat is bij regels en kaders.

"Net als Christoffel Columbus neemt Jeroen ons mee op zijn reis naar ‘de nieuwe wereld’. De avonturen die Jeroen onderweg meemaakt zijn altijd gebaseerd op serendipiteit, omdat hij daar gevoel voor heeft en geen uitdaging uit de weg gaat."
Mariëlle Sijgers
Co-founder Seats2meet.com &
Visionary Entrepreneur

"Jeroen gaf me iets unieks. Midden in de lucht in zijn vliegtuigje de stuurknuppel. Dat gevoel is onbeschrijfelijk.
Fijn dat hij er een heel boek met soortgelijke ervaringen omheen heeft weten te maken vol anekdotes en bespiegelingen. Daarnaast krijg je gelijk een heel scala aan handige weetjes over vliegen en de luchtvaart mee. Gewoon lezen dus!"
Martijn Aslander
Explorer of the network and information age

"Tijdens mijn allereerste vlucht in het allerkleinste zelfgebouwde tweezittertje vroeg Jeroen of ik hem wilde landen op Lelystad. Ik heb me zelden zo kwetsbaar gevoeld en beleefd voor de eer bedankt."
Hans Sibbel Cabaretier “Lebbis”

"Jeroen leeft het begrip ‘vrijheid’ op een manier waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen. Tegelijk brengt hij het met zijn verhalen binnen ieders bereik."
Esther Jacobs, No Excuses lady

Het boek 'Ik kan vliegen' van 144 pagina's is te verkrijgen via de websites van Jeroen Komen (die het dan kan signeren) en bol.com. Zie de websites bij de links hieronder.

Het is ook voor € 22,50 te koop en direct zelf af te halen bij Vliegschool Hilversum op vliegveld Hilversum.

Bestanden bij dit bericht
Video's
Introductiefilmpje van het boek Ik kan vliegen
Terug naar vorige pagina