Thriller op vliegveld Hilversum!

26 november 2015

Auteur Daniël Meyer heeft een spannend boek geschreven dat zich ook op vliegveld Hilversum afspeelt...

De Man van Venus

De thriller "De Man van Venus" is geschreven door Daniël Meyer, een pseudoniem van Wouter ter Reehorst. Wouter is een heel goede bekende op vliegveld Hilversum; hij vliegt er al jaren. Het lag dan ook voor de hand dat vliegveld Hilversum bijvoorbeeld ook voorkomt in een spannende ontsnapping in zijn boek!

Over de thriller

Na het overlijden van zijn vrouw leeft Daan Meyer een teruggetrokken bestaan. Wanneer hij eindelijk weer zo ver is dat hij denkt te kunnen genieten van het gezelschap van een vrouw, krijgt hij opnieuw een forse slag te verwerken als hij zijn beste vriend Leo dood aantreft. En hiermee komt alles waarin Daan gelooft en waaraan hij waarde hecht op losse schroeven te staan. Leo hield zich bezig met het veredelen van Nederwiet. En het wordt Daan al snel duidelijk dat het zijn vermoorde vriend is gelukt een nieuwe variant te kweken die een enorme impact op de handel in cocaïne zal hebben. Omdat hij de enige is die weet waar Leo de veredelingshistorie en receptuur van Venus in de cloud heeft opgeslagen, is Daan het doelwit van grote en kleine drugshandelaren en wordt er meedogenloos op hem gejaagd...

Over Wouter ter Reehorst

Na zijn studie vliegtuigbouwkunde heeft Wouter ook bedrijfskunde gestudeerd en ontwikkelde zich tot entrepreneur pur sang. Zijn ideeën hebben inmiddels geresulteerd in een aantal succesvolle projecten. Mede door zijn grote passie vliegen, komt hij in aanraking met de meest kleurrijke personen. Door zijn oprechte interesse in mensen hoort hij vaak verhalen die voor anderen verborgen blijven. En soms zijn deze gesprekken zo fascinerend en boeiend dat ze uitmonden in een eigen verhaal, zoals ‘De Man van Venus‘.

Het boek is gepresenteerd op vliegveld Hilversum, hiernaast foto's van Wouter met Maarten Snel van Uitgeverij Futuro en een andere "Hilversumse" auteur, Hans Faas. Dit ideale Sinterklaaskadootje is onder andere te koop bij BOL.com, ook als e-book.

Terug naar vorige pagina