Ook onze Burgemeester is TOP!

02 april 2015

Vliegveld Hilversum is nu officieel een Toeristisch Overstap Punt, burgemeester Broertjes kwam zelf langs om het bord te onthullen

Een Toeristisch Overstappunt (TOP) is een startpunt waar u de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in een landelijke omgeving. Vanaf elke TOP kunt u bewegwijzerde of beschreven routes volgen, die u laten kennismaken met de mooiste plekjes.

Het TOP-bord is op 19 maart 2015 onthuld door Burgemeester Pieter Broertjes van de Gemeente Hilversum.

Wat is er nu leuker om tijdens een mooie fietstocht door het Gooi om EHHV-TOP aan te doen, iets te eten en te drinken op het terras van het restaurant of op het bezoekersterrein naar vliegtuigjes te kijken?

Voor de volgende keer een klein aandachtspuntje voor de organiserende ambtenaren van Gemeente Hilversum: het Bestuur van de Stichting Vliegveld Hilversum, dat operationeel en financieel verantoordelijk is voor het vliegveld had ook graag een uitnodiging ontvangen om de Burgemeester te kunnen feliciteren...

Overigens; het bord stond er nog geen dag of Herbie kwam al langs met een kudde mooie oude Kevertjes :-). Als het weer wat warmer wordt zijn we er klaar voor om ook alle fietsers in groten getale te ontvangen!

 

Terug naar vorige pagina