Surprise Surprise!

12 april 2015

De crew van het SBS6 programma Surprise Surprise heeft opnamen gemaakt op Vliegveld Hilversum met Henny Huisman.

Met enige regelmaat worden er in de Mediastad opnamen voor televisieprogramma's gemaakt op Vliegveld Hilversum. Op 20 maart 2015 (nota bene de dag van een grote zonsverduistering) heeft SBS6 opnamen gemaakt voor Surprise Surprise. 

In dit programma bezorgen Do, Henny en Airen vele Nederlanders de verrassing van hun leven in het feelgood programma voor het hele gezin. Het wordt uitgezonden op Zaterdagen om 20:30 uur.

We gaan het nog niet helemaal verklappen, maar vandaag stond Linda centraal die een Mexicaanse vriend heeft die héél veel van Mexicaanse bonen houdt die niet in Nederland te krijgen zijn. Love is in the air!

Naast Henny Huisman also starring: de PH-RPB! Deze Cessna F172H is in een vorig leven een patrouillevliegtuig van de Rijkspolitie geweest, maar zat nu dus afgeladen met Mexicaanse bonen...

Deze aflevering van Surprise Surprise is uitgezonden op zaterdag 11 april 2015 om 20:30 uur op SBS6. Klik op de link hiernaast, in de eerste 10 minuten van de uitzending komt het item op Vliegveld Hilversum voor.

Terug naar vorige pagina