Nieuws

De Provicie Noord Holland op werkbezoek
01 juni 2018

Op vrijdagochtend 1 juni 2018 is een delegatie van de Provincie Noord Holland op werkbezoek geweest op vliegveld Hilversum (www.ehhv.nl).

Werkbezoek Provincie NH
Helikoptervluchten van maatschappelijk belang
28 maart 2018

De helikopters van ANWB Medical Air Assistance (MAA) en de Politie zijn al lang regelmatige bezoekers van vliegveld Hilversum. Het komende jaar gaan we een proef doen met brandstof tanken aan de vliegveldpomp buiten de normale openingstijden (van 08:00 tot 20:00 uur) van het vliegveld. Dat is dus niet alleen "midden in de nacht" maar kan dus ook als het bijvoorbeeld in de winter vroeg donker is ook 's avonds als de zon net onder is.

Eurocopter EC135
Eerste elektrische vlucht vanaf vliegveld Hilversum
17 november 2017

De eerste vlucht met een elektrisch produktievliegtuig in het Nederlandse luchtruim heeft op vrijdag 13 oktober 2017 plaatsgevonden. Een Pipistrel Alpha Electro maakte een vlucht vanaf vliegveld Hilversum naar de voormalige luchtmachtbasis Soesterberg.

Pipistrel Alpha Trainer Electro
Nieuwsbrief EHHV 2016
24 maart 2017

Als bijlage bij dit nieuwsbericht de Nieuwsbrief EHHV 2016 van het Bestuur van de Stichting Vliegveld Hilversum.

Nieuwsbrief Bestuur SVH over 2016
Luchtvaartpolitie heeft handen vol aan drones
09 maart 2017

Gelukkig komen dronevliegers er steeds meer achter dat de veiligheid van iedereen wordt verhoogd als je je aan de regels houdt, net zoals dat "sinds mensenheugenis" ook van toepassing is voor de grote luchtvaart en de General Aviation. Maar de politie heeft haar handen nog vol...

no-fly-zones
Schatbewaarder van een groen veld
28 november 2016

Bijgaand een leuk artikel van Paul van der Horst over Vliegveld Hilversum; een interview met Vincent Kager, Secretaris van het Bestuur van de Stichting Vliegveld Hilversum.

DDA Classic Airlines DC-3
Terug naar vorige pagina Delen op Facebook Tweeten op Twitter