Nieuws

BRANDBRIEF GA-SECTOR AAN MINISTER I&W
07 maart 2022

De General Aviation (GA) wordt in Nederland vertegenwoordigd door 5 sectorvertegenwoordigers. Deze partijen hebben gezamenlijk een brandbrief m.b.t. Vliegveld Hilversum geschreven aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat.

De Minister van I&W
STEMWIJZER VLIEGVELD HILVERSUM
28 februari 2022

Wij hebben voor de Hilversumse kiezer een STEMWIJZER GR2022 samengesteld. Om verstandige keuzes te doen bij de Gemeenteraadsverkiezingen.

STEMWIJZER GR2022
Uitnodiging aan PvdA Hilversum
20 januari 2022

Geachte mevrouw Kalk, Beste Jacqueline,

Graag nodigen wij u, als fractievoorzitter PvdA Hilversum, uit voor een persoonlijke kennismaking met het Bestuur van de Stichting Vliegveld Hilversum. U bent van harte welkom voor een kopje koffie in ons vliegveldrestaurant, een plaats waar waarschijnlijk ook veel van uw kiezers altijd met veel plezier naar de vliegactiviteiten op ons groene weiland kijken. Of op grote hoogte overheen vliegen als ze van Schiphol onderweg zijn naar een strand in Zuid-Europa.

provinciale-weg-over-bos-hei-en-wei
Reacties op verkiezingsplannen woningbouw
12 januari 2022

Bij steeds meer omliggende gemeenten en bij natuurorganisaties begint het door te dringen wat de verkiezingsplannen van PvdA Hilversum en VVD Hilversum zouden kunnen gaan betekenen...

De Vierklank
Nut en Noodzaak van Vliegveld Hilversum
28 december 2021

De gemeenteraadsverkiezingen 2022 komen er aan! Er zijn partijen met heel andere plannen voor Vliegveld Hilversum...

Groen EHHV
Aerodrome Operations Manual EHHV (AOM)
26 oktober 2021

Beste vliegende gebruiker van Vliegveld Hilversum,

Het Bestuur van de Stichting Vliegveld Hilversum heeft het AOM EHHV, ofwel het Aerodrome Operations Manual, ge-updated. Dit is het handboek met onze actuele Hilversumse operationele procedures en veiligheidsvoorschriften.

EHHV Aerodrome Operations Manual
Terug naar vorige pagina Delen op Facebook Tweeten op Twitter