Bezoekers

Welkom!

Klik links in het menu voor meer informatie over onder andere parkeren, het airport restaurant, bereikbaarheid, route, hotels en taxi's.

Ook wordt er een toelichting gegeven op het "seinenvierkant", waarop piloten vanuit de lucht informatie over het vliegveld kunnen aflezen.

Airportrestaurant Vliegveld Hilversum

(tijdelijk gesloten vanaf december 2018)

 

Contactgegevens van het Airportrestaurant:
Noodweg 43
1213 PW HILVERSUM

telefoon: 035 - 577 17 10
email: Restaurant

web: Restaurant
web: Restaurant

Clubs en groepen

Vliegveld Hilversum verwelkomt ook clubs en groepen. Wij zijn bijvoorbeeld regelmatig gastheer voor autoclubs, motorclubs, hondenclubs, bedrijfsuitjes met een touringcar en puzzeltochten. Vooral tijdens een mooi weekend kan het zeer druk zijn op de bezoekersruimte. U begrijpt dat de (parkeer-)ruimte op het vliegveld niet onbeperkt is, vooraf is dan coördinatie met de Havendienst noodzakelijk. Wilt u Vliegveld Hilversum opnemen in uw (grootse) plannen, dan graag vooraf afstemming met de beheerder van het vliegveld:

  • Havendienst Vliegveld Hilversum
  • Noodweg 49
  • 1213 PW Hilversum
  • Telefoon: +31 (0) 35 577 1209
  • Fax: +31 (0) 35 577 1944
  • E-mail: havendienst@ehhv.nl
Entreebord Vliegveld Hilversum Entreebord Vliegveld Hilversum Luchtfoto Vliegveld Hilversum Luchtfoto Vliegveld Hilversum Bezoekersinformatie bord op Vliegveld Hilversum Bezoekersinformatie bord op Vliegveld Hilversum
Terug naar vorige pagina Delen op Facebook Tweeten op Twitter